Home / Новини / SAGA Festival ще се проведе в Румъния през Септември

SAGA Festival ще се проведе в Румъния през Септември

След няколко месеца, изпълнени с несигурност, фестивалът SAGA получи официално зелена светлина от румънското правителство да се проведе по план от 10ти до 12ти Септември 2021 г. в парк „Извор“, Букурещ.

Броят на хората, допускани до събития, се увеличи до 75 000, което идва в идеалния момент фестивалът SAGA да се състои в пълния си капацитет и с посетители от цял ​​свят.

Фестивалът, организиран от титаните на събития ALDA и Insomniac, ще посрещне купонджии от над 40 държави и 6 континента. Посетителите, които искат да се насладят на SAGA, ще трябва да бъдат в периода от 15-ия до 180-ия ден след заразяване с вируса, да покажат доказателство за ваксинация със сертификат, да предоставят отрицателен резултат от бърз антигенен тест или да предоставят отрицателен резултат от PCR тест не по-рано направени от 72 часа, за да могат да влязат на фестивала и така да се гарантира, че всеки ще се наслаждава на безопасно преживяване. Румънският премиер Florin Cîțu заяви на пресконференция, че са одобрили облекчаването на някои ограничения, но не всички.

Фестивалът SAGA също очаква с нетърпение да посрещне световноизвестни артисти от цял ​​свят, които ще се представят на спиращите дъха сцени с невероятни визуални ефекти.

Билети за фестивала могат да бъдат закупени от уебсайта на SAGA, като са налични GA и VIP опции, както и различни пакети включващи пътуване и настаняване.

About А. Йорданова

А. Йорданова

Check Also

Най-добрите преносими парти тонколони за лято 2021 г.

Лято е и всеки иска да се забавлява с приятели било то в парка, сред …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Help-Desk