Home / Новини / Octan Ibiza получи нова визия преди отварянето си

Octan Ibiza получи нова визия преди отварянето си

Octan Ibiza използва многомесечното затваряне заради пандемията, за да обнови известната си открита тераса, както и да планира голямо завръщане към танците, след като ограниченията бъдат премахнати. Line up-ът още не е обявен, но както обикновено, можете да очаквате най-добрите хаус и техно диджеи в света.

През 2019 г. чисто новият клуб бързо се утвърди като фаворит на White Island за тези, които търсят по-ъндърграунд изживяване. Octan може да се похвали с първата по рода си резиденция на Apollonia с Planet Claire, както и с партита като Warriors на Steve Lawler. Клубът разполага с три пространства – The Lab, The Basement и The Terrace, смел екстериор и изразителни произведения на изкуството, които веднага се открояват.

Терасата е ремонтирана и пребоядисана през последната година. Сега тя може да се похвали с централен бар с площ от 25 метра, което улеснява много поръчката на напитки и събира всички в средата на терасата за допълнително уютна и оживена атмосфера под ясното синьо небе на Ибиса.

Стените са украсени с цветните дизайни на известния художник от Лийдс – Nicholas Dixon. Сега има и голяма зона за сядане с малко окачена сянка предпазваща от жаркото слънце в случай, че трябва да си починете от основното действие.

Междувременно The Basement е идеалното ъндърграунд пространство за тези, които харесват тъмни и сурови ритми. Той има ниски тавани и озвучителна система от световна класа с елегантен и изчистен стил.

The Lab е третото и последно пространство с потапящо осветление, което го прави атмосферно пространство с чист хедонизъм. През зимата помещенията Basement и Lab ще получават допълнителни актуализации, готвейки се за голямото завръщане на партитата с пълен капацитет от Май до Октомври 2022 г.

Билети можете да намерите тук: http://octanibiza.com/

About А. Йорданова

А. Йорданова

Check Also

KiNK ще изпълни лайв сет на фестивала Terminal V в Единбург

Terminal V, Единбург потвърди завръщането си с двудневен фестивал, който ще се проведе през уикенда …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Help-Desk