Home / Новини / Max Freegrant интервю

Max Freegrant интервю

Дискографията на Max Freegrant обхваща десетилетия, а неговите издания за Toolroom, Armada и Black Hole постигат успех както на ъндърграунд сцената, така и в класациите.

След натоварени няколко месеца за Freegrant с пускането на 3 нови трака, украинският продуцент издаде и четвърти трак за 2020та.

– Разкажете ни малко за вас и как се озовахте на сцената?

– Аз съм Maxim Kysil, но повечето ме познават като – Max Freegrant. Всичко започна преди 12 години в малък град (с население от 40 000 души) в Украйна – бавно, но сигурно се издигнах от местен DJ и продуцент до един от най-известните и уважавани продуценти на хаус музика в Източна Европа. Сътрудничах си с известни артисти като: Jerome Isma-Ae, Stan Kolev, Paul Thomas, Sebastian Krieg, Adam K, Andre Sobota и имах много участия по цял свят. На скоро се съсредоточих повече върху продуцирането на музика и управлението на моя лейбъл Freegrant Music.

– Кой беше първият трак, който някога сте продуцирали?

– Първият ми трак беше „Power Of The Light“, пуснах го на African label 🙂

– Вашият нов трак „Nazar“ е издаден на Freegrant Music. Какво ви вдъхнови за него?

– Бях вдъхновен от малкия ми син. Това едногодишно бебе ме вдъхновява всеки ден!

– Как бихте описали своята музика?

– Хммм, трудно е да говоря за собствения си звук. Той представлява сливане на: транс, хаус и прогресив и ефективно показва това, което аз и моят лейбъл правим най-добре.

– Какво е най-голямото ви постижение като продуцент до сега?

– Трудно ми е да отговоря на този въпрос, защото не съм мислил за него. Опитвам се непрекъснато да се развивам с всяко ново издание, това е голямо постижение за мен, особено когато ми се отплаща.

– Сътрудничите ли си с някой за предстоящи музикални проекти?

– В момента – не, но бих искал да работя с Eric Prydz и Joris Voorn. Целя се високо!

– Вие сте от Киев, Украйна, можете ли да ни кажете малко повече за сцената там?

– Честно казано в Украйна сцената на електронната музика е тиха и не знам много за нея. По тази причина съсредоточавам личните си цели върху това, което се случва в световен мащаб на сцената.

– И накрая, какво ви предстои?

– В момента аз и екипът ми сме фокусирани върху разработването на нашата марка Freegrant Music. Миналата година попаднахме в топ 15 на най-продаваните Progressive House лейбъли на Beatport и тази година се надяваме да продължим да се разрастваме. Имаме много цели и планове, поставени за тази година.

About А. Йорданова

А. Йорданова

Check Also

24-часово социално дистанцирано парти ще се проведе в Амстердам на 20 Юни

24-часово музикално и арт събитие ще се проведе в A’DAM Toren and Sir Adam Hotel …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Help-Desk