Home / Новини / Luigi Madonna отбелязва 20-годишнината от началото на своята кариера с документален филм

Luigi Madonna отбелязва 20-годишнината от началото на своята кариера с документален филм

Luigi Madonna е един от най-усърдните участници отговорни за еволюцията на танцовата музика в продължение на повече от 2 десетилетия и с право си спечели мястото като един от незаменимите таланти на Techno сцената.

Признат и обичан от публиката и връстниците си от бранша за неговия бунтарски подход към продуцентството и магнетичната си личност, неаполитанецът се превърна в голямо име за хаус и техно общностите по целия свят.

Обединявайки се с известната публикация Billboard Italia за ексклузивен документален филм, Luigi Madonna разкрива човека, стоящ зад музиката, докато гледа назад към 20-годишната си кариера и отношенията, които е изградил по пътя си. „Origin“ е достъпен за гледане сега в YouTube канала на Billboard Italia, както и тяхната чисто нова видео платформа.

Продуциран от собственика на Billboard Italia – Andrea Minoia, „Origin“ се задълбочава дълбоко в корените на италианския артист, който се радва на много плодотворни години на хаус музикалната сцена, преди да създаде новаторската форма на пуристическото техно, която той продължава да развива и защитава и до днес.

По време на 23-минутното си изпълнение, късометражният филм разкрива решаващата роля на Luigi за напредъка на жанра чрез ексклузивни интервюта с някои от водещите фигури в бранша, включително: Adam Beyer, Charlotte de Witte, Eats Everything, Joseph Capriati, Pan-Pot и Основателят на Awakenings – Rocco Veenboer.

„Origin“ изследва неизказаната история зад дългогодишния му успех, тъй като неговите защитници си припомнят приятни спомени. Поглеждайки назад към носталгичните кадри от изпълненията му на: Awakenings, Sonus Festival, Dockyard Festival, Spazio 900 и Arenile Napoli, става ясно, че истинските доказателства за този наистина многостранен артист се крият в неговото необуздано творчество, техническо майсторство и несравнима харизма.

About А. Йорданова

А. Йорданова

Check Also

57% от хората казват, че музиката им е помогнала да се справят по време на локдауните

57% от хората казват, че музиката им е помогнала да се справят по време на …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Help-Desk