Home / Новини / Lovefest Сърбия 2021

Lovefest Сърбия 2021

Aко сте решили да прекарате лятната си почивка извън България Lovefest е един добър вариант затова. Той ще се проведе от 5 до 7 Август това лято в едно малко градче на име – Vrnjacka Banja.

Известното градско парково езеро ще приеме артисти като: Michael Bibi, Joseph Capriati, Seth Troxler, Ilario Alicante, Loco Dice, както и триото на парижкия ъндърграунд – Apollonia. Тази година Lovefest може да бъде добър заместител на Panorama Bar в Берлин с DJ като: Palms Trax, Tama Sumo, Lakuti и Call Super, които със сигурност ще донесат това настроение от Berghain.

15-ото издание на Lovefest ще се проведе с пълен капацитет и е напълно защитено от Covid19. Във фестивала ще могат да се включат само ваксинирани хора, както и тези с отрицателен PCR тест. Също така ще бъде измервана телесната температура на входа, ще има безплатни бързи антигенни тестове. На фестивала ще бъдат на разположение достатъчен брой станции за дезинфекция, както и достатъчен брой барове за закупуване на напитки и мобилни тоалетни. Плащането на фестивала ще се извършва с жетони, като така ще се избягва допълнителен контакт.

About А. Йорданова

А. Йорданова

Check Also

KiNK ще изпълни лайв сет на фестивала Terminal V в Единбург

Terminal V, Единбург потвърди завръщането си с двудневен фестивал, който ще се проведе през уикенда …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Help-Desk