Home / Новини / IKEA ще излъчи виртуален фестивал, клубен музикален маратон и домашни концерти

IKEA ще излъчи виртуален фестивал, клубен музикален маратон и домашни концерти

Шведският гигант за мебели и домакински принадлежности IKEA организира 24-часов виртуален фестивал на 16 Септември 2021 г.

Програмата е разделена на различни дисциплини и области по интереси, включително Домашни концерти – където актовете ще се изпълняват от личните адреси на артистите. Включени са имена като: DJ Relay, Loraine James, ZULI, TOKiMONSTA и Kaytranada. Според съобщението за пресата, повече от 100 домове ще бъдат използвани като места за заснемане по време на събитието, което може да се гледа онлайн или в магазините на IKEA.

На други места готварството, интериорният и мебелният дизайн също ще бъдат силно представени, както и музеят на IKEA, разглеждайки „доброто, лошото, красивото и грозното“ от историята на търговеца на дребно и My Home Turf, където ще се представят артисти като индонезийския вокалист NIKI, датския автор на песни MØ и ямайско-американския музикант Masego, чрез обиколки на техните градове.

„Животът у дома е придобил изцяло нов смисъл за всеки един от нас през последната година и когато сме практически свързани, можем да отворим вратата към много повече животи по света, да изследваме как живеем всички, да празнуваме индивидуалността и креативността “ – каза Olivia Ross Wilson, директор по комуникации в Ingka Group, която включва IKEA Retail.

„Първият фестивал на IKEA ще бъде най-голямото ни световно турне досега и ще събере хората по целия свят у дома по нов начин, както онлайн, така и в магазините ни и ще бъде началото на по-дългосрочно представяне на истински домове и истински животи “- продължи тя.

About А. Йорданова

А. Йорданова

Check Also

Вече можете да излъчвате лайвстрийм директно от своя браузър

Mixcloud добави нова функция, която позволява на потребителите да излъчват лайвстриймове на живо на тяхната …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Help-Desk