Home / Новини / Carl Cox дава стипендия за изучаване на Eлектронна музика в Брайтън

Carl Cox дава стипендия за изучаване на Eлектронна музика в Брайтън

Музикалният колеж WaterBear в Брайтън обяви, че Carl Cox дава стипендия, както и награда от 15 000 британски лири за музикално оборудване в помощ на обучението на победителите.

Стипендията идва заедно с нов курс за обучение в колежа – бакалавърска степен по Електронна музика и Бизнес, който ще стартира този Септември за първи път. Курсът обещава да предостави стратегии за изграждане на вашата собствена музикална кариера с помощ в продуцентството и изпълнението. По-малките класове, индивидуалното наставничество и работният опит са ключови елементи на курса, които ще помогнат на студентите да започнат кариера веднага след дипломирането.

Говорейки за курса, Carl Cox каза: „Наистина се радвам да подкрепя WaterBear при предоставянето на тази стипендия и допринасяне за нечие кариерно пътешествие в музиката. Надяваме се, че това ще помогне на творческия процес и ще доведе до страхотна нова електронна музика, на която всички да се наслаждаваме. Наистина ще се радвам да чуя вълнуваща нова музика от тях.“

Степента може да бъде изучавана от всяка точка на света чрез дистанционна онлайн работа или може да бъде взета лично в кампуса в Брайтън. В момента университетът провежда още два курса по музика: BA (Hons) Кариера музикант и MA Музикален предприемач.

Заявленията за стипендия могат да бъдат предадени до 20 Август, за повече подробности можете да погледнете тук .

About А. Йорданова

А. Йорданова

Check Also

Tomorrowland се готви за събитие с капацитет 75 000 души

Организаторите на Tomorrowland се чувстват „много позитивни“ за техните реални събития през 2021 г. след …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Help-Desk