Home / Новини / Beatport ще стане първият търговец на цифрова музика, който ще приемa Bitcoin-и като валута

Beatport ще стане първият търговец на цифрова музика, който ще приемa Bitcoin-и като валута

На 20 Април 2021 г. Beatport обяви, че ще започне да приема Bitcoin-и като начин на разплащане от клиенти през Юни, ставайки първият голям търговец на дигитална музика, който е правил това. Подчертавайки ангажимента си към нововъзникващите крипто и блокчейн индустрии, Beatport също подписа партньорство с Crypto.com.

„Когато това е от полза и укрепва общността на артистите, няма причина да спираме иновациите. Ясно е, че дори в разгара на пандемия, общността на DJ-те и продуцентите е готова да поведе индустрията към възприемане на нови технологии и иновативни медии за взаимодействие със своите фенове, а светът на крипто валутите и незаменимите токени са ясен пример за този факт.“ – споделят от Beatport.

Точно миналия месец Crypto.com стартира свой собствен NFT пазар за артисти, за да се свържат с огромната си клиентска база и да продават уникални и креативни цифрови стоки. Базираната в Хонг Конг Crypto.com е платформа за плащане и криптовалута, която дава възможност на потребителите да купуват, продават и плащат с крипто.

Белгийската диджейка и продуцент Charlotte De Witte добави: „Светът на NFT’s е интересна нова платформа за артисти, които да изследват резултатите си. Много сме любопитни да изследваме този нов свят заедно с Beatport и да научим какво може да означава това за нашия свят.“

Основана през 2016 г., Crypto.com днес обслужва над 10 милиона клиенти с най-бързо растящото крипто приложение в света, заедно с Crypto.com Visa Card – най-голямата програма за крипто карти в света – Crypto.com Exchange и Crypto.com DeFi Wallet. Наскоро пуснат на пазара, Crypto.com NFT е водеща платформа за събиране и търговия с NFT, подготвена внимателно от света на: изкуството, дизайна, развлеченията и спорта.

Crypto.com е изградена на солидна основа за сигурност, поверителност и съответствие и е първата криптовалутна компания в света, която има ISO / IEC 27701: 2019, CCSS Level 3, ISO27001: 2013 и PCI: DSS 3.2.1, Level 1 спазване и е независимо оценена на ниво 4 – най-високото ниво, както на NIST за киберсигурност, така и за рамки за поверителност.

About А. Йорданова

А. Йорданова

Check Also

Нощните клубове в Шотландия започнаха съдебни действия срещу правителството заради „вече неоправдани“ ограничения за коронавируса

Нощните клубове в Шотландия започнаха съдебни действия срещу шотландското правителство заради „вече неоправдани“ ограничения за …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Help-Desk