Home / Новини / Angerfist, Miss K8 и Tha Playah издадоха ново ЕР

Angerfist, Miss K8 и Tha Playah издадоха ново ЕР

Angerfist, Miss K8 и Tha Playah очевидно не използват времето на изолация, за да си почиват, а вместо това работят здраво.

В новото EP откриваме два трака с имена на градове – „Bogota“ и „Santiago“, издадени съответно през 2016 и 2012 г. и за да продължат с традицията Angerfist и Miss K8 създадоха и трети „city track“ озаглавен „Madrid“, който е първият нов трак в Immortality EP. Той доставя част от най-дълбоките и интензивни кикове, фино съчетани с харизматичния вокал на MC Tha Watcher, който по някаква причина не е официално обявен.

Освен този трак, създаден от нулата, в EP-то има и refix, направен от Angerfist и Miss K8 на трака „Bogota“, където всъщност нищо не се променя, освен че първият кик отпада. Въпреки това, той постигна голям успех при изпълнението на Miss K8 на Qlimax 2019 г.

За финал на ЕР-то имаме брутален ремикс на „Santiago“ направен от един от най-големите продуценти в жанра – Tha Playah. В тази реимагинация ще чуете по-тежка и пълна с енергия версия, изпълнена с мощни кикове.

About А. Йорданова

А. Йорданова

Check Also

24-часово социално дистанцирано парти ще се проведе в Амстердам на 20 Юни

24-часово музикално и арт събитие ще се проведе в A’DAM Toren and Sir Adam Hotel …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Help-Desk