Home / Новини / Amnesia обявяви open-air събитие на Pyramid & Do Not Sleep в Лондон

Amnesia обявяви open-air събитие на Pyramid & Do Not Sleep в Лондон

Amnesia ще представи PYRAMID – грандиозно събитие с две сцени, обединяващо деня и нощта, което ще се проведе на открито и във вътрешно складово помещение на 3ти Септември 2021 г., донасяйки Ибиса в Лондон за първи път в града след последното парти в Printworks през 2019 г.

Програмирано от обяд до 22.30 часа, целодневното лятно парти ще бъде свидетел на открита сцена, оглавена от: Ricardo Villalobos, Honey Dijon, Special Request, Mar-T b2b Luca Donzelli и The Blessed Madonna, а сцената в скада ще бъде домакин на родената в Ибиса марка Do Not Sleep с участието на: Ilario Alicante, Richy Ahmed, Marco Faraone, Sidney Charles b2b Prunk и Ray Mono. След толкова време далеч от дансинга, това ще бъде шоуто, което ще остане за дълго в паметта и ще бъде единственото шоу на Pyramid, което ще се проведе в столицата тази година. Билетите започват от £ 39,50 (можете да си запазите билет от 23 Април на www.amnesia.london )

The Drumsheds е новаторско пространство в Meridian Water в района N18, което е лесно достъпно чрез Лондонския обществен транспорт. Бившият промишлен газов завод има четири огромни взаимосвързани склада, предлагащи общ капацитет от 10 000 души и 10 акра външно пространство. Това е уединено място, което позволява на партитата да бъдат по-силни и по-дълги от където и да е другаде в столицата.

Уникалното производство и декор на Pyramid винаги е обмислено до последния детайл: всяко събитие е изпълнено с креативност и органични материали, най-новите технологии, много специална настройка за 3D осветление и др. Това означава, че партито е известно с атмосфера, която е трудно да се обясни и енергия, която трябва да се изпита, за да се разбере. 

След като беше домакин на собствена резиденция в Amnesia от 2018 г. – Do Not Sleep се утвърди като едно от най-популярните партита на острова със свой отличителен звук. Тази година марката тръгва на турне в Обединеното кралство с предвидени арени и фестивални сцени, включително: Albert Hall, Manchester, Highest Points Festival, Milton Keynes Arena за Halloween и др. Когато и двете марки ще летят за Лондон за това целодневно парти, можете да очаквате хедонистичния звук на White Isle от най-известните сътрудници на острова.

About А. Йорданова

А. Йорданова

Check Also

Нощните клубове в Шотландия започнаха съдебни действия срещу правителството заради „вече неоправдани“ ограничения за коронавируса

Нощните клубове в Шотландия започнаха съдебни действия срещу шотландското правителство заради „вече неоправдани“ ограничения за …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Help-Desk