Home / Новини / 85-годишен дядо отпразнува рoждения си ден с техно парти

85-годишен дядо отпразнува рoждения си ден с техно парти

На пръв поглед не изглежда толкова необичайно, някои да си направи техно парти, за да отпразнува своя рожден ден, но това, което прави това събитие по-забележително е, че празнуващият не е на нашите години, както обикновено се очаква да бъде за фен на жанра, а е 85-годишен дядо на име – Йохан Де Фрис – и не се заблуждавайте, той много обича техното и не се притеснява да го покаже.

Де Фрис е любител на техното от 2005 г. „Отначало все още чувствах малко срам, страхувах се от гадни коментари, но когато най-накрая събрах смелост и отидох на фестивал, се случи обратното: всички бяха толкова мили“- спомня си той.

Скоро той се превърна в сензация след видеоклипове, на които танцува на хитовия Edit Festival. Оттогава той е известен на мнозина като „house-grandpa“ и е своеобразна икона на техно сцената. Толкова добре познат, че в много случаи, той посещава безплатно музикални фестивали като VIP гост. Благодарение на това той е бил на почти всички големи фестивали в родната си страна Холандия, включително: Awakenings, Tomorrowland и Mysteryland.

Събитието за рождения ден, наречено „Еликсир на живота: Рейв за рождения ден на Опа Йохан“, беше първото по рода си събрало толкова много шум и всички билети бяха разпродадени.

Франк Бьом, фен и един от инициаторите на събитието за рождения ден, покани тринадесет техно диджеи да свирят на събитието. Мястото имаше има две зони: едната показваща местни знаменитости и друга с по-големи имена като: Secret Cinema и Bram Fidder. Партито продължи до шест часа сутринта, което не е много често срещано за осемдесет и пети рожден ден.

„Жена ми няма нищо общо с техното, но ще бъде чудесно, ако е там с мен. Току-що я сложих в ъгъла на един стол с тапи за уши. Ще видя колко дълго ще могат да продължат. ”

About А. Йорданова

А. Йорданова

Check Also

KiNK ще изпълни лайв сет на фестивала Terminal V в Единбург

Terminal V, Единбург потвърди завръщането си с двудневен фестивал, който ще се проведе през уикенда …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Help-Desk