Home / Новини / 24-часово социално дистанцирано парти ще се проведе в Амстердам на 20 Юни

24-часово социално дистанцирано парти ще се проведе в Амстердам на 20 Юни

24-часово музикално и арт събитие ще се проведе в A’DAM Toren and Sir Adam Hotel на 20ти Юни със строги мерки за социално дистанциране.

Събитието ще бъде домакин на холандското дуо ANOTR’s No Art label. Участниците ще бъдат с предварително резервирани стаи в хотела, като всяка от тях ще бъде оборудвана със звукова система и Smart TV по които ще се излъчват сетове и изпълнения от A’DAM’s The Loft space. Във всяка стая ще бъдат разрешени максимум четирима гости, като не се допуска движение между помещенията. Взаимодействието между гостите от различните стаи ще се осъществява чрез систематата Zoom call през цялото време.

Ще има и тричасово шоу за вечеря в A’DAM Toren, с ограничение от 30 госта за всяка „смяна“. Следват още два часа развлечения, като групите ще бъдат разделени между различни пространства за събития в Tower или Sir Adam Hotel. Line up-a все още не е обявен.

Събитието е организирано в съответствие с правилата, представени от Холандския институт за обществено здраве и околна среда, като при пристигането ще се извършват проверки на температурата, наред с други предпазни мерки.

Цените започват от 225 евро на билет и ще бъдат разпределени чрез лотарийна система. Част от постъпленията от събитието ще бъдат дарени на The Netherlands Red Cross Society.

Event: https://www.facebook.com/events/2811253052306618/

About А. Йорданова

А. Йорданова

Check Also

Beatport ще дари постъпленията от днешните си продажби на NAACP

Beatport ще дари всички постъпления, събрани днес на NAACP (Националната асоциация за развитие на цветнокожите …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Help-Desk