Home / Новини / Хиляди хора присъстваха на нелегален рейв в Съсекс, 50 от тях бяха арестувани

Хиляди хора присъстваха на нелегален рейв в Съсекс, 50 от тях бяха арестувани

Хиляди хора присъстваха на нелегален рейв в Steyning, Западен Съсекс в Неделя, което доведе до повече от 50 ареста и масови сътресения в района.

Полицията предупреди пъуващите около 8:30 сутринта в Неделя, че „са затворени множество пътища и те се приканват да избягват района, ако е възможно“. Кадри с дронове заснеха автомобили, преминаващи по провинциалните пътища, тъй като блокиранията продължиха през целия ден. Един полицай е ранен при катастрофа, а друг е бил нападнат, когато полицията е била посрещната с „враждебност на мястото“. Арестуваните са задържани по обвинения за притежание на наркотици, шофиране в нетрезво състояние и кражба.

Местният фермер James Wright написа в туитър, че рейвът е довел до изпускането на „ужасени“ говеда в района.

Той каза пред The ​​Independent: „За да направят зоната за танци по-голяма, те отрязаха оградата, не мисля, че са знаели, че кравите са там.“

„Нещото, което искам да кажа е, дори четири хиляди и половина души да мислят, че са имали най-доброто си преживяване, има разходи за фермерите, за собствениците на земя и огромни разходи за полицията и човешки разходи за това колко хора са хванали COVID. “

Голямо количество музикално и звуково оборудване беше конфискувано от мястото, което доведе до ареста на още осем души, заподозрени за организацията на събитието.

Детективът Superintendent Juliet Parker каза: „Няма да толерираме поведение като това в Съсекс, както се вижда от големия брой арести, извършени по време на събитието. Ще продължим да разследваме здраво тази незаконна дейност, като се стремим да арестуваме и съдим, където е възможно“.

Полицията в Съсекс описва събитието като „една от най-големите непланирани операции, които сме преживели през последните години“.

About А. Йорданова

А. Йорданова

Check Also

KiNK ще изпълни лайв сет на фестивала Terminal V в Единбург

Terminal V, Единбург потвърди завръщането си с двудневен фестивал, който ще се проведе през уикенда …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Help-Desk