Home / Новини / Фестивалите UNTOLD и NEVERSEA се отлагат за 2021 година

Фестивалите UNTOLD и NEVERSEA се отлагат за 2021 година

Изглежда, че почти всички фестивали насрочени за лятото на 2020 г. се отлагат за 2021 г. Това се случва и с любимите ни румънски музикални фестивали – UNTOLD и NEVERSEA.

Тъй като, организирането на събития с капацитет над 1000 души е забранено от румънското правителство до 31 Август 2020 г., организаторите са принудени да отложат тези величествени музикални фестивали за 2021 година. Ето какво споделиха те:

„През последните 5 години бяхме заедно, всяка година, изживявайки най-интензивните приключения и пишехме, година след година, най-красивите глави от разказите на UNTOLD и NEVERSEA. Благодарим на всеки един от вас! Заедно станахме общност от милиони приятели, споделящи едни и същи ценности – музиката, която ни обединява, както и танците до изгрев. Горди сме да популяризираме и откриваме Румъния, чрез добрите действия, които правим заедно всяка година.

В края на 2019 г. започнахме подготовката на изданията UNTOLD и NEVERSEA 2020 – пълни с увереност, с изключителни планове и идеи, с много артисти, готови да дойдат за първи път в Румъния, с нови проекти и кампании. Без никакво съмнение, 2020 г. изглеждаше страхотна. 2020 г. беше година, предназначена отново да надмине всички очаквания! За съжаление, първата част на 2020 г. дойде с предизвикателство, за което … цялата планета беше неподготвена. Бяхме поставени пред ситуация, която предизвика всички нас да бъдем търпеливи, разбиращи и внимателни с хората около нас. Въпреки всичко избрахме да останем оптимисти. Избрахме да се борим за шанса да се срещнем отново с приятелите си това лято, стига да има и най-малката надежда това желание да е възможно. В същото време ви уверявахме всеки път, че от Март сме в постоянен контакт с всички власти от Румъния, за да разберем еволюцията на COVID-19 и ги помолихме да ни уведомят възможно най-бързо независимо дали се разрешава да организираме нашите фестивали през тази година, тъй като в повечето страни, засегнати от пандемията в Европа, властите взеха предварително решението да отменят събитията това лято или през цялата година. Показахме подкрепата си в борбата срещу COVID-19 чрез нашата кампания UNITED, подкрепихме всички мерки и напътствахме феновете на нашите фестивали да спазват всички решения на румънските власти.

В това несигурно време, искахме да сме сигурни, че ще вземем най-добрите мерки, поставяйки на първо място безопасността и здравето на нашите фенове, партньори, артисти и хиляди хора, които са ангажирани с толкова страст в организирането на UNTOLD и NEVERSEA.

За съжаление, времето е в наш ущърб, пандемията продължава много по-дълго време, отколкото се надяваха дори най-оптимистичните от нас и цялата тази несигурност ни носи един от най-тъжните сценарии. В същото време ние се опитахме да разберем по-добре вашите притеснения, притесненията на хилядите фенове, които вече са закупили билети за нашите фестивали.

Докато чакаме нашите власти да съобщят бъдещето на събитията в Румъния, сметнахме за наша отговорност да ви дадем възможността да промените вашите билети за 2020 г. на ANYTIME билети и пропуски, които ви гарантират достъп до едно от следващите 3 издания на нашите фестивали, по ваш избор.

Почувствахме се като голямо семейство, когато видяхме колко разбиращи и подкрепящи сте. Вие отново ни показахте, че сте най-красивата тълпа, която един фестивал би могъл да пожелае. Вие ни показахте, че не сме сами, че ни вярвате и сте като нас – нямате търпение да се срещнем отново, колкото е възможно по-скоро. И ние ви благодарим за търпението и разбирането!

Убедени сме че със сигурност вземаме най-доброто решение за здравето и безопасността на всички и с огромна тъга обявяваме, че ще отложим тазгодишното издание на UNTOLD и NEVERSEA за 2021 година. Ситуацията е изключително трудна за всички нас, всички сме тъжни, но трябва да поставим безопасността на всички на първо място, за да можем отново да се срещнем, здрави и по-силни през 2021 г. В същото време с мерки като социално дистанциране и ограничен капацитет, които ще останат през цялото лято, става невъзможно да ви дадем фестивалното изживяване, което знаем, че чакате и заслужавате. Фестивалът е за радостта да бъдеш с приятелите си, за радостта да си в тълпата с други хора и всякакви ограничения в това отношение не биха ни позволили да живеем пълноценно и да се наслаждаваме на това преживяване. Ще продължим да поддържаме връзка с властите, за да можем да се върнем при вас с новите дати на нашите събития за 2021 г. при най-добрите и най-безопасни условия.

Изключително сме благодарни на тези над 95% от феновете, които смениха билетите си за ANYTIME. Благодарим ви за цялото това доверие и ви обещаваме, че ще имате най-красивите преживявания във всяко от следващите 3 издания, към които решите да се присъедините. Всички, които не са избрали ANYTIME версията, ще могат да изберат, в рамките на 30 дни от обявяването на изданието през 2021: да си презаверят билета за издание 2021 или да получат ваучер, който може да се използва за закупуване на други продукти от организаторите, а онези, които няма да могат да участват в изданието през 2021 г., ще могат да си възстановят сумата между 1 Октомври – 31 Декември 2021 г. Също така всички, които се нуждаят от подкрепа за пренасрочване на настаняването им в Cluj-Napoca или Constanța или имат други ситуации, възникнали поради отмяната, могат да се свържат с нас, за да им предложим цялата подкрепа, която имаме.

Ще продължаваме да бъдем единни и да ви носим радост в настоящия период с нови инициативи, за да гарантираме, че времето, останало, докато се срещнем отново, ще мине много по-бързо.“

About А. Йорданова

А. Йорданова

Check Also

Diarmaid O Meara – интервю

– Как би се описал с няколко думи? – Аз съм продуцент на електронна музика …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Help-Desk