Home / Новини / След възраждането на продажбите на винил, Amazon стартира абонаментна услуга за редки плочи

След възраждането на продажбите на винил, Amazon стартира абонаментна услуга за редки плочи

Клубът Vinyl Of The Month, който засега остава само за САЩ, празнува „златната ера“ на музиката, фокусирайки се върху класиките от 70-те и 80-те, като представя най-големите хитови записи на времето. Amazon има за цел да направи разпространението на типично редки записи по-лесно за колекционерите.

Срещу 24,99 долара на месец, новата услуга доставя изненадващ запис на прага ви веднъж месечно. Клубът Vinyl Of The Month се присъединява към по-новите абонаментни допълнения на Amazon: Amazon Music Unlimited, Kindle Unlimited и Audible Plus.

Досега абонатите са получили много търсени записи като: The Clash’s ‘London Calling’ и Pink Floyd ‘The Wall’. Такива издания се продават за много повече от исканата цена на Amazon и въпреки че LP-то, което получавате, не може да бъде посочено, то може да бъде изпратено обратно без допълнителни разходи, ако не сте толкова запалени по него.

През 2020 г. продажбите на винил достигнаха рекорд от 4,8 милиона продажби на LP-та, което е с 10% повече от 2019 г. Един от всеки пет албума, продадени през годината, са винилови, според NME. Тъй като тенденцията продължава само нагоре, Amazon вече пое инициативата да включи винил в своя избор на услуги. Amazon предлага безплатна доставка и възможност за пропускане на месец или анулиране по всяко време. Услугата е достъпна чрез онлайн магазина на Amazon и предлага оферти за членовете на Prime. Можете да се регистрирате тук.

About А. Йорданова

А. Йорданова

Check Also

KiNK ще изпълни лайв сет на фестивала Terminal V в Единбург

Terminal V, Единбург потвърди завръщането си с двудневен фестивал, който ще се проведе през уикенда …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Help-Desk