Home / Новини / Основателят на Space Ibiza разкри, че планира да отвори отново емблематичния клуб

Основателят на Space Ibiza разкри, че планира да отвори отново емблематичния клуб

Основателят на Space Ibiza – Pepe Roselló разкри, че планира да отвори отново емблематичния клуб. В разговор с Noudiari – издание със седалище на White Isle, 85-годишният мъж каза, че планира Space да се завърне „преди 2022 г.“ Той обаче добави също, че „няма да бъде този сезон“ и не предложи много повече подробности за това къде ще бъде клубът и под каква форма ще има повторното отваряне, но заяви: „Ще бъде Space“.

На въпрос дали Carl Cox ще се завърне за легендарната си резиденция, той каза: „Всички проекти, които съм правил през живота си, съм правил с Carl Cox. Някои с успех, а други с по-малък успех. Винаги разчитам на него.”

Carl Cox изрази желанието си да помогне за създаването на нов Space Ibiza на няколко пъти, заявявайки през 2019 г .: „„ Ако получим лиценз, Space Ibiza се връща на 100 процента“.

Първоначално Space отвори врати през 1986 г., но когато Rosello пое мястото през 1989 г., той започна да се разраства – от малко време за музика и конференции до суперклуб. След 27-годишна работа, той прерастна в един от най-обичаните клубове в историята на Ибиса, като е обявен за най-добър клуб в света 11 пъти. Space затваря през 2016 г.

Rosello също сподели мнението си за неговата неприязън към VIP културата на Ибиса. На въпрос за Space, който има VIP зона, той каза: „Винаги бях против. Нито ми хареса, нито ми харесва отличието. Винаги съм го сравнявал с римския театър: тези на трибуните и тези на арената. За мен борците са тези на арената, докато тези на трибуните … те са просто зрители. „

About А. Йорданова

А. Йорданова

Check Also

Tomorrowland се готви за събитие с капацитет 75 000 души

Организаторите на Tomorrowland се чувстват „много позитивни“ за техните реални събития през 2021 г. след …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Help-Desk