Home / Новини / Музиката над 120 BPM, е забранена в южнокорейските фитнес зали

Музиката над 120 BPM, е забранена в южнокорейските фитнес зали

Музиката над 120 BPM, е забранена в южнокорейските фитнес зали от две седмици поради опасения, че бързите удари могат да насърчат по-интензивни тренировки, което от своя страна да увеличи предаването на COVID-19.

Новите мерки, известни като „Правила за дистанциране на ниво 4“, бяха публично критикувани като „безсмислени“ и „нелепи“. Те се въвеждат от Понеделник, 19 Юли, в Сеул, Инчхон и провинция Кьонги. Те забраняват и вземането на душ в помещенията на фитнес клуба и бягането с повече от 6 км в час на пътеката.

В допълнение към ограниченията за фитнес залите и техните потребители, частните събирания на трима или повече души ще бъдат забранени между 18:00 и 05:00ч., а през целия ден не повече от четирима души имат право да се срещат. Уловените в нарушение могат да бъдат глобени до 100 000 won или $ 87US.

„Не знам какво повече трябва да се тревожат за тези капчици, когато всички носят маски без изключение“, каза Джанг, 32-годишен от Сеул, пред The ​​Korea Herald. „Те изискват да носим маски за лице, докато тренираме, проверете температура преди влизане и вземете телефонните ни номера, аз спазвам внимателно тези правила всеки ден. Сега искат да спрем да бягаме и да слушаме балади ли? „

About А. Йорданова

А. Йорданова

Check Also

57% от хората казват, че музиката им е помогнала да се справят по време на локдауните

57% от хората казват, че музиката им е помогнала да се справят по време на …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Help-Desk