Home / Новини / Кметът на Нови Сад потвърди, че фестивалът EXIT ще се проведе това лято

Кметът на Нови Сад потвърди, че фестивалът EXIT ще се проведе това лято

Дългоочакваното изявление на кмета потвърди, че 20-годишнината на EXIT ще бъде отбелязана според първоначалните планове – от 8 до 11 Юли в Петроварадинската крепост. Потвърден е и списък от звездни хедлайнери, включително: Eric Prydz b2b Four Tet, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Sheck Wes, Solomun, Paul van Dyk, Sepultura, Metronomy, Honey Dijon и много други.

Все още не е ясно дали ще има някакви ограничения за капацитета на фестивала, тъй като това ще бъде решено през следващите няколко седмици.

„Ние сме много развълнувани от тази новина и възможността най-накрая да отпразнуваме живота заедно с нашата публика от цял свят! Имайки предвид всички трудности, с които се сблъскваме повече от година, вече чувстваме, че Големият взрив от положителна енергия ще създаде ново измерение на фестивалното изживяване и ще направи тазгодишния EXIT уникален в историята на фестивала. Трябва обаче да останем отговорни през следващите месеци и призоваваме всички наши посетители, които имат възможност да се ваксинират преди фестивала, тъй като независимо от това, здравето и безопасността на всички посетители, артисти и екип е наш основен приоритет ” – каза Душан Ковачевич, основател и главен изпълнителен директор на фестивала EXIT.

About А. Йорданова

А. Йорданова

Check Also

Tomorrowland се готви за събитие с капацитет 75 000 души

Организаторите на Tomorrowland се чувстват „много позитивни“ за техните реални събития през 2021 г. след …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Help-Desk