Home / Новини / Еlrow ще бъде домакин на уникално парти излъчвано на живо от Casa Batlló, Барселона

Еlrow ще бъде домакин на уникално парти излъчвано на живо от Casa Batlló, Барселона

Светът в момента се приспособява към различни нива на изолация, но купонджийте продължават да жадуват парти изживявания, за да запазят своя позитивен дух. За да отговорят на тези очаквания, Desperados и Еlrow отново обединяват усилията си, като предоставят нова концепция за онлайн парти.

На 24 Май 2020 г., шоуто ще се излъчи на живо от Casa Batlló, Барселона – великолепен архитектурен шедьовър на каталунския модернист Антони Гауди. Зрителите ще бъдат практически транспортирани на едно потапящо парти изживяване, включващо вихър от развлечения, съчетан с хипнотизиращия дизайн на сградата.

Парти маниаците могат да очакват същата творческа и страстна продукция, която е прилагана от Desperados и Еlrow до сега. Casa Batlló ще се превърне в епична сцена с конфети, декор, акробати и диджеи.В състава участват базираните в Барселона световноизвестни DJ и продуценти: Paco Osuna, De La Swing, както и резидентите на Elrow.

Gary Gautier, изпълнителен директор на Casa Batlló, казва: „Ние вярваме, че преоткриването на нашето наследство е от съществено значение в тези несигурни времена, когато културната дейност е спряла. Поради тази причина си струва да поддържаме жива всяка дейност, която насърчава интелектуалното, артистичното и емоционалното израстване на хората.“

За да поддържат парти духа жив и след събитието в Casa Batlló, Еlrow ще оповестят подробности и за още три шоута съвместно с Desperados, които ще бъдат предавани от различни места в Испания.

Diederik Vos – директор на световната марка Desperados, коментира:

„Тъй като насоките за социално дистанциране продължават да оформят нашия живот и социални приключения, ние искахме да предложим на потребителите платформа, където те все още могат да изживеят епично парти, докато се свързват с хора от цял ​​свят.“

Juan Arnau Jr – главен изпълнителен директор и Cruz Arnau – маркетинг директор на Еlrow, заявиха:

„Ние сме много горди, че сме част от този уникален и неповторим проект, който ще се проведе на една от най-емблематичните архитектурни икони на Барселона, заедно с нашия голям приятел и артист, който е част от семейството на Еlrow – Paco Osuna. С този проект възнамеряваме да постигнем ново ниво в историята на развлеченията.“

„Да свиря със семейството на Еlrow в моя град, на такова уникално и емблематично място като Casa Batlló е неописуема емоция.“ – коментира Paco Osuna.

About А. Йорданова

А. Йорданова

Check Also

24-часово социално дистанцирано парти ще се проведе в Амстердам на 20 Юни

24-часово музикално и арт събитие ще се проведе в A’DAM Toren and Sir Adam Hotel …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Help-Desk