Home / Новини / Екипът на Glastonbury ще отвори ново място в Бристол

Екипът на Glastonbury ще отвори ново място в Бристол

Обявен като „креативна площадка“ за емблематичния фестивален квартал Shangri-La, Lost Horizon HQ ще покаже изкуство, музика на живо и представления през лятото. С първоначален капацитет 240 души (120 вътре и 120 в бирената си градина), той ще стартира официално като бар и център за изкуства на улица Elton 1-3 от 1 Юли.

След като ограниченията бъдат премахнати, артисти и диджеи, включително: Beans on Toast, Dr Syntax и Binbag Wisdom, ще запълнят общия капацитет от 350 души.

Креативният директор на Lost Horizon, Kaye Dunnings, заяви за новото място: „Най-накрая се осъществява една наша мечта за цял живот – творческа централа, в която нашата култура и общност могат да процъфтяват целогодишно и да бъдат изпитани от всички. Ние ще вдигнем летвата с новото си начинание, създавайки сътрудничество и партньорства в града и извън него, за нашето постоянно развиващо се изследване на човешките връзки.“

Освен музика на живо, мястото ще бъде домакин на ShangrilART всяка Събота, озвучен от техни артисти. Ще има и сменящи се изложби на разположение 24/7, добавяни на всеки две седмици към закритото пространство.

About А. Йорданова

А. Йорданова

Check Also

KiNK ще изпълни лайв сет на фестивала Terminal V в Единбург

Terminal V, Единбург потвърди завръщането си с двудневен фестивал, който ще се проведе през уикенда …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Help-Desk