Home / Новини / Двама рейвъри почукаха на вратата на непознат след нелегален рейв и поискаха транспорт до вкъщи в 6:30 сутринта

Двама рейвъри почукаха на вратата на непознат след нелегален рейв и поискаха транспорт до вкъщи в 6:30 сутринта

Двама рейвъри почукаха на вратата на непознат след нелегален рейв в гората на Dean в Събота и поискаха транспорт до вкъщи в 6:30 сутринта.

Gloucestershire Live съобщи, че след партито, за което се подозира, че е имало около 300 присъстващи, двама рейвъри са събудили спящ жител на Ruspidge , за да го помолят да се обади на полицията, за да могат да се приберат с тях до Южен Уелс.

След като почукали на вратата на Sam Webb, двойката му казала, че „полицията е длъжна да се погрижи за тях и да ги прибере у дома“.

Webb съобщи, че рейвърите изглеждали „под влияние на нещо“ и твърди, че и двамата са загубили телефоните и портфейлите си по време на рейва само на няколко мили надолу по пътя.

„Първо, чух гръм отвън – едно от момчетата се спъна в знак. Тогава погледнах през прозореца, той се събираше ”, каза УебWebb. „Тогава видях половинката му да натиска звънеца на вратата. Мислех си „какво, по дяволите, искат тези момчета?“

Твърди се, че двойката го моли да се обади в полицията и да ги придружи до дома им в Cwmbran, Wales, на 50 мили.

Webb съобщи, че е чувал музиката от продължаващия рейв през цялата нощ в Събота. Полицията беше информирана за рейва през нощта и продължи да блокира пътищата около 23:30 часа. Въпреки това 300 души се насочиха към мястото на партито до ранната утрин. В Неделя следобед полицията все още разузнаваше района.

Webb успява да заснеме част от забавния разговор между себе си и рейвърите на охранителна камера пред къщата си. Той каза: „Около десет секунди след края на кадрите полицията се появи и момчетата се опитаха да преследват колата им, но краката не ги държаха – беше толкова смешно. „

About А. Йорданова

А. Йорданова

Check Also

57% от хората казват, че музиката им е помогнала да се справят по време на локдауните

57% от хората казват, че музиката им е помогнала да се справят по време на …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Help-Desk