Home / Новини / Вече можете да направите свои собствени винилови картички

Вече можете да направите свои собствени винилови картички

Вдъхновени от винтидж картичките, продавани през 60-те и 70-те, Vinylpostcards преработи идеята за този формат. Тогава картичките се произвеждаха с процес на горещо фолиране, водещ до слаба звукова производителност, кратка издръжливост и евтино усещане. Нещо, което е страхотно като трик, но никога не е дало усещане за ценен продукт.

Мотивирани да изработят запис като пощенска картичка със страхотен звук, значително усещане, както и висококачествен външен вид, отнема почти пет години на The Vinylpostcard. Няколко стъпки в производствения процес, дългогодишен опит в звукотехниката и високоспециализиран процес на шприцоване позволяват производството на еластичен и безупречно звучащ продукт. Новоразработеният производствен процес е не само в състояние да произведе каквото и да е количество висококачествени винилови пощенски картички за малко време, но е и по-екологичен от процеса, който използва старата винилова индустрия. Почти не са необходими химикали и нелепите количества енергия, която се използва от старите пресоващи инсталации за пара.

Виниловите пощенски картички се произведат от The Vinylpostcard в огромно количество, съобразени с вашите нужди и са перфектният музикален и сроден медиен формат на 21-ви век.

Можете да поискате оферта тук.

About А. Йорданова

А. Йорданова

Check Also

Нощните клубове в Шотландия започнаха съдебни действия срещу правителството заради „вече неоправдани“ ограничения за коронавируса

Нощните клубове в Шотландия започнаха съдебни действия срещу шотландското правителство заради „вече неоправдани“ ограничения за …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Help-Desk